Cottage in Maredsous voor 6/7 personen in de Ardennen

[107111-07]
6/7 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers

Deze karaktervolle voormalige boerderij is voorzien van alles om je een deugddoende vakantie te bieden. Er zijn 3 slaapkamers met eigen badkamer, een woonkamer met voetbaltafel, speeltuigen en spelletjes in de grote tuin, een terras ... De rustige sfeer en het lichte interieur in dit vakantiehuis zijn te danken aan een zorgvuldige renovatie. Daarbij zijn enkele authentieke elementen mooi in...

Deze karaktervolle voormalige boerderij is voorzien van alles om je een deugddoende vakantie te bieden. Er zijn 3 slaapkamers met eigen badkamer, een woonkamer met voetbaltafel, speeltuigen en spelletjes in de grote tuin, een terras ...

De rustige sfeer en het lichte interieur in dit vakantiehuis zijn te danken aan een zorgvuldige renovatie. Daarbij zijn enkele authentieke elementen mooi in de kijker gezet, zoals de bakstenen muren en houten balken. De nieuwe, moderne comfortvoorzieningen zorgen voor een mooi contrast. Zin in een spelletje? Zowel kinderen als tieners en volwassenen kunnen zich uitleven met de verschillende binnen- en buitenspelletjes, zoals een schommel, petanque, badminton, tafelvoetbal of airhockey. De ruime tuin is ook toegankelijk voor de 4 andere vakantiehuizen op het domein ... en dus ideaal voor de kids om vriendjes te maken! Op de tuin na staan alle vakantiehuizen volledig los van elkaar. Je beschikt dus over een eigen terras. Op de beneden- en de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer voor een deugddoende nachtrust. Precies zoals je van een vakantie op het platteland verwacht!

Je verblijft in de Condroz, een streek waar heel wat te beleven valt. Trek er dus zeker op uit om de prachtige abdijen te bewonderen en met een railbike over de oude spoorwegen te bolderen. Voor de kinderen is deze originele activiteit dolle pret!

Dit vakantiehuis biedt alles om je hele gezelschap een leuke vakantie te bezorgen. Haal je voet van het gaspedaal en neem rustig de tijd om deze minder bekende streek te ontdekken. Boek dus snel jouw moment van ontspanning!

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue met hout
Tafelvoetbalspel
Speelruimte
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
4 badkamers
3 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Gezamenlijke tuin
Spellen voor buiten
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Fanny - Customer Service Advisor
Tip(s) van Fanny Customer Service Advisor

Goed nieuws: het beddengoed is inbegrepen in de huurprijs. Laat dat dus gerust thuis.

 

Je verblijft in een landgoed bestaande uit 5 accommodaties, elk met een eigen onafhankelijke toegang. Geniet van de gemeenschappelijke tuin, de kinderen zullen nieuwe vriendjes maken!

Belangrijk om te weten

Opmerking : De rust van je vakantiehuis is een belangrijk onderdeel van je plezier. Bedenk dat de bewoners van het aangrenzende huis hier ook erg aan gehecht zijn.

Bijzondere bepalingen

Deze woning is uitsluitend bestemd voor families.

Huisdieren verboden

Type woning
Rijhuis
Ligging
In het dorpscentrum
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin
Oriëntatie
Noord-West
Totale oppervlakte
160 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
4
Aantal slaapkamers
3
Verwarming
Centrale verwarming
Jaar van renovatie
2020

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Inductiekookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met diepvriezer x 1, Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Broodrooster , Koffiezetapparaat Senseo , Filter-koffiezetapparaat
  • Afzonderlijk toilet x1

Niveau 1

  • Speelkamer

    Slaapzetel 1p x 1, Tafelvoetbalspel, Sjoelbak
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Badkamer

    Wastafel x 1, Douche x 1
  • Afzonderlijk toilet x1

Niveau 2

  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 2

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 3

    Douche x 1, Wastafel x 1

Buiten

  • Jeux extérieurs communs

    Schommel, Petanqueveld, Badminton
  • Gemeenschappelijke tuin

    Oppervlakte 5000 m²
  • Terras

    Oppervlakte 40 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 3
Beddengoed en badhanddoeken verplicht te huren
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
500 m (Mettet)
Apotheek
2 km (Mettet)
Meer
8 km (Bambois)
Restaurants
3 km (Mettet)
Winkels
2 km (Mettet)
Mister Cash
2 km (Mettet)
Bus
4 km (Mettet)

2 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
NEW

T. Baudhuin FR Belgique
9,4
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend December 2022

Gîte super, propriétaire très sympa. Par contre grosse déception sur l’utilisation du jaccuzi. Nous avions choisi ce lieu pour ça et malheureusement inutilisable car en hivernage. Nous aurions aimé être prévenus.

Vertalen naar het Nederlands
Axelle
___ Antwoord van Axelle, Ardennes-étapes
___ heeft geantwoord op 13/01/2023

Bonjour, merci pour votre retour. Ce gîte ne dispose pas de jacuzzi et donc l'accès à celui-ci n'était pas prévu pour votre réservation. D'autres logements similaires situés à côté de ce gîte disposent par contre d'un jacuzzi extérieur mais qui n'est effectivement pas disponible lorsque les températures extérieures sont exceptionnellement très froides ou de manière constante sous 0° sinon les petites tuyauteries peuvent geler et causer des dégâts.

H. Aalt NL Belgique
9
Gezinsverblijf met adolescenten Gepersonaliseerd verblijf Juli 2022

Heerlijk vakantie huis … netjes en schoon. Goede bedden. Miste wat bergruimte in de slaapkamers . De gezamenlijke weide helemaal goed met leuke spellen om te spelen zoals petanque , voetbal badminton enz. Eigen terrasje klein maar voldoet. Wat comfortabelere tuinmeubels zou prettig zijn. Maar een top vakantie huis waar we zeker nog eens terug komen.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken