Vakantiehuis in Doische voor 9 personen in de Ardennen

[105399-03]
9 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 4 Kamers

Ruime en gezellige vakantiewoning in een rustig dorpje in het Nationaal Park van de Samber- en Maasvalleien. Je hond is hier meer dan welkom! Dit vakantiehuis met rustieke elementen als natuursteen en houten balken is recent gerenoveerd en ligt in een rustige straat. Beneden kan je ontspannen in twee zitkamers, waar een open haard en een houtkachel voor extra gezelligheid...

Ruime en gezellige vakantiewoning in een rustig dorpje in het Nationaal Park van de Samber- en Maasvalleien. Je hond is hier meer dan welkom!

Dit vakantiehuis met rustieke elementen als natuursteen en houten balken is recent gerenoveerd en ligt in een rustige straat. Beneden kan je ontspannen in twee zitkamers, waar een open haard en een houtkachel voor extra gezelligheid zorgen. In de eetkamer kan je met z'n allen aanschuiven aan een lange houten tafel en in de ruime en goed voorziene keuken vind je alles wat je nodig hebt om heerlijk te koken voor je gezelschap. Je beschikt over 4 slaapkamers, waaronder één met 2 stapelbedden (leuk voor de kinderen!) en 1 met een babybedje en 3 badkamers. Buiten heb je een klein terras waar je kan barbecueën en een tuintje.

Je vakantiewoning bevindt zich aan de Belgisch-Franse grens, in een ideale streek om te wandelen en te fietsen: het prachtige Nationaal Park van de Samber- en Maasvalleien. Op 500 meter ligt trouwens al een bos en op 1 kilometer een rivier. Gebruik als Ardennes-étape klant zeker je premiumtoegang tot de SityTrail-app, waarin je meer dan 2500 kant-en-klare wandelingen vindt. In de buurt kan je uitzonderlijk Waals erfgoed bezoeken: het kasteel van Freÿr. Ook de Abdij van Maredsous met zijn overheerlijk bier en kazen en zal je niet willen missen. Ze ligt in de mooie vallei van de Molignée, waar je zelfs kan fietsen op draisines (soort gocarts) op de rails van een oude spoorlijn. Ook Dinant ligt vlakbij. Bezoek er de imposante citadel, vanwaar je een uniek uitzicht hebt over de Maas. Maak daarna een boottocht op de rivier of vergaap je aan de indrukwekkende kalkformaties in een van de mooiste grotten van Europa: La Merveilleuse.

Een ruime, gerieflijke vakantiewoning in een mooie streek die bruist van de activiteiten, waar je ook nog eens je hond mag meebrengen. Kwispel je al van enthousiasme?

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Wifi
Houtkachel
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
4 slaapkamers
3 badkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Andere
Wasmachine

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
In het dorpscentrum
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Oosten
Totale oppervlakte
180 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
3
Aantal slaapkamers
4
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1830
Jaar van renovatie
2023

Niveau 0

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Zetel 1p x 5, Houtkachel, TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 5, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Soepmixer
  • Zitkamer

    Zetel 1p x 3, Zetel 3p x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Berging

    Wasmachine, Opmerking : voor fietsen
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 4 - 3p

    Stapelbed x 2, 1p bed x 1
  • Badkamer

    Badkuip, Douche x 1, Wastafel x 1
  • Badkamer

    Wastafel x 1, Douche x 1, WC x 1

Buiten

  • Privétuin

    Oppervlakte 80 m²
  • Terras

    Oppervlakte 20 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 3
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
500 m
Rivier
1 km
Restaurants
1500 m
Winkels
2 km
Markt
10 km
VVV Kantoor
2 km
Mister Cash
10 km

2 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
NEW

B. Bart NL Belgique
8,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Juli 2023

Goede woning met algemeen een goed basiscomfort.

Vertalen naar het Nederlands
H. Ellen EN Belgique
10
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Juli 2023

Het huis was zeker in orde! Proper en ruim. Het huis is gelegen in een rustige omgeving. Het warm water in de douche werkte niet, maar we kregen een contactpersoon om dit in orde te brengen. Ik raad dit verblijf zeker aan.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken